Home

Laftehytte, laftebygg, tømmerhus, håndlagde tømmerhus, tømmer hytte, trehus

I dag er en stor betydning gitt til en økologisk og naturlig livsstil. I vårt daglige liv prøver vi å bli “nærmere naturen”, siden det gjør livet mer vakker og sunn. Tømmerhus er populære blant folk som velger et naturlig miljø, siden tre er et byggemateriale som ikke forurenser miljøet. I tillegg har det energien av levende tre i motsetning til murstein eller betong. Tømmerhus opprettholder varme i den kalde vintertida og holder luften behagelig kjølig om sommeren. Dessuten absorber tømmerhus unødvendig fuktighet og frigjør den ifølge med luftsirkulasjon. Et naturlig og sunt miljø er jo for alle!

Eco-loghomes produserer tømmerhusene som er mest håndlaget. De som jobber i selskapet er entusiaster og mester i sitt fag med over 15 års erfaring i bransjen. I tillegg har de ca. 10 års erfaring med å sette opp tømmerhus i Norge. Med vår erfaring og tekniske muligheter, kan vi utføre hver bestilling innenfor avtalt tid og pris. Takket være de nyeste teknologiene, er det nå mulig å følge med etableringen av hus online på nettet.

Økologiske tømmerbygninger er vår lidenskap og vi vil gjerne hjelpe deg å få din bygning og.

Vi gleder oss til å motta dine ideer om fremtidige huset ditt. Send oss prosjekter, skisser eller tegninger, slik at vi kan forberede et tilbud spesielt for deg.

Adres

Eco-Log Homes
Rūjienas iela 8
Mazsalaca, Mazsalacas nov., Latvija, LV-4215
(+371) 2-94-99-886
info@eco-loghomes.no